Εστιατόριο Butcher Shop

Photo Gallery

Το βασίλειο του Ελληνικών προϊόντων. Φρέσκα κρέατα, γηγενείς ράτσες και βιολογικά, από όλη την Ελλάδα. Αλλαντικά και τυριά όλα προϊόντα ονομασίας προέλευσης ή ιδιαίτερης παραγωγής.

Το μαγαζί που καθιέρωσε τα τηγανητά αυγά με πατάτες στο σύγχρονο μενού των εστιατορίων. Με casual service από γελαστά νέα παιδιά.
Απλότητα. Τίμια πιάτα και σέρβις φιλοξενίας. Αυτά έκαναν το butcher αγαπημένο και των τριών ηλικιών.

Πλήρες και οικονομικό μενού  χωρίς συνταγές, αλλά δυνατό σε μνήμες.

Τα καλύτερα ελληνικά κρέατα στη σχάρα  χωρίς μαρινάρισμα και προσθήκες. Η γεύση προέρχεται από την ποιότητα του προϊόντος και μόνο. Σπαλομπριζόλα και φιλέτο Βοδινά, Χοιρινό ελευθέρας βοσκής βιολογικό, Αρνιά και Κατσίκια νησιώτικα,  Προβατίνα Καραγκούνικη.

Βραστά κρέατα από μοσχάρι και γίδα, Κρεατόσουπα και Πατσά. Μπιφτέκια από διάφορα κρέατα με  κιμάδες που παράγονται καθημερινά.

Πλήρες μενού με βιολογικά αυγά, βραστά ή τηγανιτά, μάτια, ομελέτες με αλλαντικά, τυριά ή πατάτες.

Αλλαντικά επιλεγμένα όπως Καβουρμάς βουβαλίσιος, Νούμπουλο Κερκύρας, Απάκι Κρήτης, καπνιστό Χοιρινό Λακωνίας, Σύγκλινο Σφακείων, Λουκάνικα χειροποίητα φρέσκα. Τυριά ΠΟΠ όπως Κεφαλογραβιέρα Αμφιλοχίας, Λαδοτύρι Μυτιλήνης, Γραβιέρα Νάξου, Χαλούμι Κύπρου, Μετσοβόνε ιδρύματος Τοσίτσα, Φέτα Δωδώνης. Γάλα και  Αριάνη βουβαλίσιο.

Η κάβα μας έχει πολλές ετικέτες ελληνικών εμφιαλωμένων αλλά και χύμα κρασιών. Μεγάλη ποικιλία σε μπύρες, μπουκάλι ή draft .

Ενημερωθείτε από τους καταλόγους μας.

H μέση τιμή ανά άτομο με ποτό είναι 19-21€. Πιάτα μας με κύριες μερίδες ξεκινούν από 9,5€

———

Kατ΄έθιμον στις μεγάλες μας γιορτές, δίνουμε στις κυρίες βασιλικό πλατύφυλλο με σημαιούλα.

———

BUTCHER SHOP χασαποταβέρνα / Περσεφόνης 19 – 118 54 Γκάζι – Αθήνα.
Πλησίον Μετρό Κεραμεικού

Το εστιατόριο λειτουργεί όλες τις μέρες του χρόνου, εκτός της Κυριακής του Πάσχα, από τις 14:00 μ.μ. έως 01:00 π.μ. και Κυριακές 12:00 μ.μ έως 01:00 π.μ.

τηλέφωνο κρατήσεων :  210 34 13 440
e-mail : info@hellenicfood.gr


Δείτε μεγαλύτερο το χάρτη

Επικοινωνήστε με το
Butcher Shop.