Μπορείς να γίνεις  και εσύ πρεσβευτής της ελληνικής διατροφικής ταυτότητας με ένα δικό σου market  ποιοτικών  προϊόντων.

Με αναπτυξιακή δυνατότητα, από μικρό προωθητικό stand έως αυτόνομο κατάστημα εμπορικό, εστίασης ή διαδυκτιακό.

Διαθέτουμε όλα τα απαιτούμενα μέσα και γνώσεις, ώστε τα καλύτερα προϊόντα απ’ όλες τις περιφέρειες της Ελλάδας, να φθάνουν σε σας, σε όποιο σημείο του πλανήτη κι αν βρίσκεστε, σε άριστη κατάσταση, εξαιρετική ποιότητα και τιμή.

Hellenic Food Market


Αγαπητοί.

Η εταιρεία μας Hellenic Food, δημιουργήθηκε το 1999 με σκοπό να προωθήσει την Ελληνική διατροφή χρησιμοποιώντας μόνο Εκλεκτά προϊόντα ονομασίας προέλευσης (Π.Ο.Π) και προϊόντα ιδιαίτερης παραγωγής.

Στην διάρκεια των ετών έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με τα καλύτερα ελληνικά προϊόντα στο είδος τους. Μια ολοκληρωμένη ελληνική διατροφική λίστα, ικανή να καλύψει τις ανάγκες οποιασδήποτε κοινωνίας.

Μια λίστα που βασίζεται στη μεγάλη βιοποικιλότητα, που οφείλεται στην ιδιομορφία της Ελληνικής γης, με τους ορεινούς όγκους και τα αμέτρητα νησιά που δίνει μοναδικά προϊόντα ανά περιοχή. Η παραδοσιακή ελληνική – μεσογειακή διατροφή σε πρόσφατες μελέτες έχει χαρακτηριστεί ως η πλέον υγιεινή κουζίνα του κόσμου.

Το 2010, η ΟΥΝΕΣΚΟ συμπεριέλαβε την Μεσογειακή Διατροφή στον Κατάλογο της Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ανθρωπότητας

Αυτό δείχνει ότι η προώθηση των προϊόντων αυτών στην διεθνή αγορά έχει μια εξαιρετική και σταθερή στον χρόνο δυναμική ανάπτυξης.
Έτσι δημιουργήσαμε το Hellenic Food Market, που είναι μια πλατφόρμα διακίνησης των εκλεκτών αυτών ελληνικών προϊόντων σε όλο τον κόσμο.

Το δικό σου HFMarket / Τρόποι συνεργασίας


Τρόποι ανάπτυξης / διείσδυσης

Για την διευκόλυνση της εμπορικής του ανάπτυξης, το σχεδιάσαμε έτσι ώστε να μπορούν μεμονωμένα τμήματα του να εγκαθίστανται και να λειτουργούν ανεξάρτητα, σύμφωνα με το μέγεθος του διαθέσιμου χώρου. Από μικρό κινητό προωθητικό stand έως αυτόνομο κατάστημα εμπορικό ή εστίασης αλλά και τα δυο μαζί.

Τα προϊόντα που θα επιλέξει κάθε συνεργάτης θα είναι ανάλογα της εκδοχής διείσδυσης που του ταιριάζει. Υπάρχει μεγάλη ευελιξία για να αναπτυχθεί τμηματικά περιορίζοντας σημαντικά το κόστος της αρχικής επένδυσης και δίνοντας την δυνατότητα αξιολόγησης της δυναμικής του.

Προώθηση εκτός καταστημάτων (διαδικτυακά)

Για να είναι ολοκληρωμένη η εμπορική παρουσία σας, δημιουργήσαμε και σας παρέχουμε ένα e-shop για διευκόλυνση του καταναλωτή της λιανικής, αλλά και του επαγγελματία.

Αγαπητοί, είμαστε πρόθυμοι να σας παρουσιάσουμε σε πλήρη ανάπτυξη τις δυνατότητες πώλησης και ανάπτυξης, που σας παρέχει το Hellenic food market.

Για την εκδήλωση του ενδιαφέροντος σας, παρακαλούμε συμπληρώστε την κάτωθι φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για ολοκληρωμένη ενημέρωση.

Ευελπιστούμε να φτιάξουμε και για εσάς, το δικό σας Hellenic Food Market σημείο πώλησης.

Το όνομά σας (απαιτείται)

To e-mail σας (απαιτείται)

Το μήνυμά σας

Εγγραφείτε στο Newsletter της Ελληνικής Τροφής και λάβετε όλες τις προσφορές!